Posted In #HappeningNow

Η ομπρέλα παραλίας βγαίνει στο δρόμο και εντυπωσιάζει.

Hara Chryssikopoulou-Kessaris | 14/07/2016

image

Η ιστορική λουτρόπολη της Αιδηψού πρωτοπορεί και πάλι.

Οι ζουμπουρλούδες λουόμενες που μέχρι τώρα υπέφεραν από εγκαύματα στην επιστροφή από τα ιαματικά, καθώς τα συμβατικά παρασόλ κάλυπταν με το ζόρι κεφάλι, σβέρκο και μισό μπράτσο, λανσάρουν φέτος την τελευταία λέξη της μόδας στην κινητή σκίαση, την “ξεπατωμένη ομπρέλα παραλίας”.

Αμέσως μετά το μπάνιο τους και αφού πακετάρουν προσεκτικά τον λιτό εξοπλισμό τους (ψάθα, πετσέτα, σκουφάκι, καπελάκι, βατραχοπέδιλα, βατραxoγάντια, στρώμα θαλάσσης, καρεκλάκι, παγουρίνο, τάπερ, ψυγειάκι), αρπάζουν ορθάνοιχτη την ομπρέλα της παραλίας και βγαίνουν χαρούμενες στο δρόμο κάτω από μια ωραιότατη σκιά που χωράει όχι μόνο ολόκληρη την κορμάρα τους αλλά και την κορμάρα της κολλητής.

Και επειδή όπως αντιλαμβάνεστε από το πεζοδρόμιο δεν μπορούν να πάνε διότι η υπερμεγέθης ομπρέλα κουτουλάει σε δέντρα, κολώνες κλπ, οι υπόλοιποι περαστικοί (και οδηγοί) έχουν την ευτυχία να τις καμαρώνουν για όλο τον περίπατό τους, στη μέση του δρόμου. Ακόμα πιο φανταστικό είναι ότι οι ίδιες, το πρόβλημα με το πεζοδρόμιο το αντιλαμβάνονται αφού σκαλώσει η ομπρέλα τουλάχιστον μία φορά σε κλάρες, τσιρίζουν, γελάνε, τους πέφτουν τα μπαγκάζια, ανασυντάσσονται και ξανά προς τη δόξα τραβούν.

Μα δεν είναι να τις λατρεύεις?